fbpx

Prevenția și dinții copiilor

Share:

În calitate de profesioniști în medicina dentară, credem în stomatologia preventivă și încurajăm pacienții noștri să-și aducă copiii la control dentar de la o vârstă fragedă. Verificările periodice de la o vârstă fragedă vă vor asigura că micuții dumneavoastra nu vor avea carii dentare netratate care, pe termen lung, pot efecte negative asupra dezvoltarii danturii.

Există o serie de tratamente preventive pe care echipa noastră le poate oferi copiilor:

  • Aplicațiile cu fluor sunt o metodă sigură și eficientă de a proteja dinții copilului în creștere protejându-ii de apariția cariilor. Fluorul este aplica pe suprafața dinților copilului și acest lucru ajută la mineralizarea dinților.

  • Sigilarea dintilor se aplică pe suprafața de contact dintre dinți (suprafața pe care se realizeaza mușcatura), este de culorea dintelui, intra in microfisurile de pe suprafața de contact și astfel protejează și previne degradarea danturii copiilor.

  Studiile au arătat că, este recomandat să mergeți cu copii dumneavoastră la cabinetul stomatologic înca de la o vărsta fragedă (chiar dacă vorbim doar pentru un control) pentru că este mai probabil să aibă o experiență pozitivă și să crească fără temă de dentist sau medic.

Echipa noastră va avea o grijă specială de copilul dvs. pentru a-l face să se simtă în siguranță și îngrijit.

  Urmărirea unui copil de la o vârstă grădiniței, permite medicului stomatolog să constate eventualele probleme precoce ale mușcaturii și la fel ca în majoritatea lucrurilor, cu cât incepi mai repede să o tratezi, cu atât șansele de rezolvare a problemelor sunt mai mari.

  Prevenția este întotdeauna mai bună decât tramentul, așa că sună azi pentru a face o programare pentru copilul tău.

Clinica stomatologică Eurodent

Clinica stomatologică Eurodent

​Str. Baba Novac nr. 6, bl. T2, sc. D, ap. 64, Sector 3, București
Mobil: 0754470604
Email: eurodentmilenium@gmail.com

Related Post

Coroanele dentare reprezintă una dintre cele mai comune soluții în stomatologie atunci când vine vorba de restaurarea și protejarea dinților deteriorați. Fie că ai nevoie de o coroană dentară pentru a acoperi un dinte fracturat sau pentru a completa un implant dentar, este important să înțelegi care sunt opțiunile disponibile și cum să o alegi …

Ce este parodontoza? Parodontoza, cunoscută și sub numele de boala parodontală sau parodontită, este o afecțiune cronică a gingiilor și a structurilor de susținere a dinților. Aceasta poate duce la pierderea dinților dacă nu este tratată corespunzător. Boala începe de obicei ca o gingivită, o inflamație ușoară a gingiilor, dar poate progresa și afecta osul …

Granulomul dentar este o inflamatie a tesuturilor parodontale, se formeaza din cauza infiltrarii bacteriilor la varful radacinii si a osului din jurul ei si poate evolua pana la formarea unui chist care afecteaza si dintii vecini. Este o complicatie datorata cariilor netratate (parodontita, pulpita, canalul radicular tratat incorect) sau leziunilor mecanice iar diagnosticarea acestei afectiuni …

Diga dentara este o folie elastică, de obicei din latex, care se montează pe o ramă și asigură izolarea unui dinte sau a unui câmp de tratament de restul mediului bucal, oprind astfel accesul bacteriilor și a excesului de fluide în zona tratată. Poate fi folosită pentru restaurări dentare (se restabilesc părți ale unui dinte …

Pacientii ideali pentru implanturi dentareÎn medicina moderna s-a ajuns ca stomatologii să recomande implanturi dentare în locul protezelor, acestea fiind sunt o opțiune mai bună și mai eficientă pentru înlocuirea dinților. Cu toate acestea, nu toți pacienții sunt buni candidați pentru implanturi dentare. Aflați mai multe despre tipul de persoane pe care stomatologii îl recomandă pentru procedura …

Ce este plomba dentarăO plombă este modalitatea de a restaura un dinte deteriorat de carii și a-i reda funcția și forma normală. Pentru îndepărtarea cariei si reconstrucția dintelui medicul stomatolog îndepărtează mai întâi partea cariată a dintelui, curăță zona afectată și apoi reconstruiește cavitatea curățată cu un material de umplere.Prin închiderea spațiilor în care pot …

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *