ESTETICĂ DENTARĂ

Programează ACUM o consultație.

În clinica noastră vei găsi un ambient calm și relaxant, mereu curățat și sterilizat, împreună cu echipamente de vârf, pentru a-ți asigura confortul.


Zâmbete strălucitoare, bucurie nemăsurată.

Descoperă frumusețea zâmbetului tău la Eurodent Millenium, clinica unde estetica dentară în București se întâlnește cu profesionalismul și inovația.

Cosmetica dentară

La Eurodent Millenium, transformăm zâmbetele în opere de artă.

Estetica analizează frumosul în natură și artă. “Frumusețea“ este ceea ce-i oferă omului un sentiment de admirație, de plăcere, și are caracter subiectiv, influențând judecata și atitudinea oamenilor. În ciuda subiectivități, estetica are elemente obiective esențiale în analiza estetică a unei persoane. Cosmetica dentară se ocupă cu estetica surâsului, este foarte important să înțelegem ceea ce îl deranjează pe pacient în zâmbetul său sau ceea ce îl nemulțumește, pentru a putea determina clar ceea ce așteaptă de la noi pacientul. Uneori pacienții au alte percepții ale frumosului (de ex: pacient tânăr 30 ani, incisiv lateral superior rupt, necesită pivot și coronița, pacientul își dorește coroniță total metalică din diverse motive…). Este important să sfătuim pacientul cu ceea ce este corect, bine, frumos și potrivit pentru situația lui!

În evoluția medicinei dentare, tratamentele de estetică dentară au devenit tot mai accesibile și eficiente, oferind pacienților posibilitatea de a-și îmbunătăți zâmbetul și de a-și recăpăta încrederea în sine. Aceste tratamente nu doar îmbunătățesc aspectul estetic al dinților, ci și contribuie la îmbunătățirea sănătății orale generale. Iată câteva dintre cele mai populare și eficiente tratamente de estetică dentară, împreună cu detalii și metode specifice:

 1. Albirea dentară profesională este un tratament non-invaziv care folosește compuși chimici (peroxidul de hidrogen sau peroxidul de carbamidă) sau laserul, pentru a îndepărta petele și decolorările de pe suprafața dinților.

 Albirea dentară poate fi realizată în cabinetul stomatologic sau acasă, cu ajutorul unor kituri de albire profesională furnizate de medicul stomatolog.

 

 1. Fațete Dentare sunt învelișuri ceramice subtiri și foarte rezistente, aplicate pe fața dinților pentru a corecta imperfecțiunile estetice, precum decolorarea, forma inestetică sau spațiile interdentare. Aplicarea acestora implică pregătirea minimă a suprafeței dinților și apoi fixarea fațetelor cu un adeziv special. Avantajele fațetelor dentare:
  • Îmbunătățesc aspectul zâmbetului: pot corecta o varietate de probleme estetice, cum ar fi dinții pătați, fisurați, ciobiți, neuniformi sau cu spații interdentare.
  • Rezultate durabile: pot dura 10-15 ani sau chiar mai mult, cu o îngrijire adecvată.
  • Rezistență la pete: nu se pătează la fel de ușor ca dinții naturali, deci pot menține un zâmbet alb strălucitor pentru o perioadă lungă de timp.
  • Procedură minim invazivă: în majoritatea cazurilor, este necesară doar o preparare minimă a dinților naturali.
  • Îmbunătățesc încrederea în sine: un zâmbet frumos poate avea un impact pozitiv semnificativ asupra încrederii și stimei de sine.
 1. Coroane Dentare Estetice sunt folosite pentru a acoperi dinții afectați de carii extinse, fracturi sau alte probleme, oferind un aspect natural și uniform al zâmbetului. Coroanele dentare sunt fabricate din materiale precum ceramica sau zirconiu și sunt create pentru a se potrivi perfect cu restul dinților.
 1. Conturarea și restaurarea gingiilor este o procedură care vizează îmbunătățirea aspectului gingiilor pentru a crea un contur gingival simetric și armonios. Se utilizează tehnici chirurgicale sau laser, astfel gingiile pot fi conturate și restaurate pentru a obține un zâmbet strălucitor
 1. Înlocuirea obturatiilor vechi cu restaurări estetice

Vechile obturații din amalgam pot afecta aspectul estetic al dinților, mai ales în zonele vizibile. Acestea pot fi înlocuit cu obturații compozite sau coroane ceramice, care se pot potrivi perfect cu restul dinților și oferă un aspect natural.

 

 1. Ortodonție Estetică

Tratamentele ortodontice estetice vizează corectarea aliniamentului dinților folosind aparate dentare invizibile sau sisteme transparente. Sisteme precum Invisalign utilizează seturi personalizate de aliniatori transparenți, care sunt schimbate treptat pentru a corecta alinierea dinților.

Zâmbetul perfect

Cosmetica dentară se concentrează pe aspectul estetic al zâmbetului, având în vedere că frumusețea este subiectivă și poate fi influențată de preferințe individuale. Înțelegerea nevoilor și dorințelor fiecărui pacient este crucială pentru a oferi soluții adecvate și satisfăcătoare. Chiar și atunci când pacienții au percepții diferite despre ceea ce este considerat frumos, este important să le oferim sfaturi și recomandări în concordanță cu standardele profesionale și nevoile lor individuale.

Fiecare zâmbet are povestea sa unică, iar la Eurodent Millenium dorim să transformăm fiecare poveste într-o experiență de neuitat. Cu o abordare dedicată și pasiune pentru detalii, ne concentrăm pe îmbunătățirea sănătății și esteticii dentare, oferind soluții personalizate și tratamente de înaltă calitate, pentru a crea zâmbete strălucitoare care să aducă bucurie și încredere în fiecare zi.

Estetica dentară nu include doar tehnici de albire, ci și o serie de proceduri de restaurare a danturii și țesuturilor moi, pentru a obține un ” zâmbet perfect”. Fiecare om este diferit și necesită un tratament individualizat, așa cum forma, mărimea și culoarea dinților este în colaborare cu trăsăturile fizice ale persoanei.

Pentru a începe un tratament de cosmetizare dentară, în primul rând trebuie realizat un detartraj, periaj profesional, air flow.

Albirea dentară

Albirea dentară este un procedeu de cosmetică dentară foarte căutat de pacienții cu colorații inestetice pe dinti. Aceasta se realizează în cabinet inițial și apoi, pentru menținerea efectului, se poate continua la domiciliu o dată la câteva luni sau o dată pe an.

Albirea în cabinet se poate realiza cu gel pe baza peroxidului de carbamidă, aplicat 30 min în gutiere, pacientul stă în sala de așteptare. Dacă apar dureri, sensibilități, imediat se intervine sau se poate folosi peroxidului de hidrogen, mai concentrat, caz în care pacientul stă pe scaunul stomatologic.

Albirea la domiciliu presupune substanțe cu concentrație mai slabă aplicate în gutiere și purtate câteva ore pe zi.

Contraindicații pentru albire:

 • gravide și femei care alăptează.
 • persoane cu afecțiuni gingivale.
 • dinți cariați netratați.
 • dinți cu sensibilitate termică (inițial se fluorizează, apoi se pot albi).
Zâmbetul perfect începe cu estetica dentară.

Redescoperă-ți încrederea și frumusețea!

Bonding-ul dentar

Bonding-ul dentar este o metodă prin care medicul dentist aplică un material compozit de culoarea dintelui pe una din fețele acestuia, pentru îmbunătățirea aspectul estetic.

Este necesară o preparare minimă a dintelui, materialul compozit fiind aplicat pe suprafața dintelui, modelat corespunzător și polimerizat cu ajutorul lămpii de fotopolimerizare, apoi finisat și lustruit.

Bonding-ul dentar se folosește strict din motive estetice (de exemplu: îmbunătățirea aspectului unui dinte care a suferit mici modificări de formă sau culoare, închiderea spațiilor dintre dinți ș.a.)

Remodelarea estetică a conturului gingival

Remodelarea estetică a conturului gingival – se realizează când gingiile sunt îngroșate și acoperă prea mult din suprafața dinților. Procedura este simplă, se face sub anestezie locală și constă în îndepărtarea chirurgicală a gingiei în exces. Vindecarea este rapidă, la maxim 3 săptămâni.

Fațetele dentare

Fațetele dentare – sunt constituite dintr-un material foarte subțire (compozit sau ceramică) care îmbracă dintele natural oferindu-i un aspect estetic deosebit. Prin fațete se pot corecta atât dinții pătați, înnegriți, cariați cât și dinții înghesuiți. O dată cu vârsta dinții își pierd albul natural, se abrazează, atunci se pot reface cu fațete. Pentru aplicarea făgetelor, dinții se șlefuiesc mai puțin comparativ cu șlefuirea pentru coroane dentare. Până sunt gata fațetele, pacientul va purta fațete provizorii. Este foarte importantă analiza ocluziei înainte de aplicarea fațetelor, astfel acestea rezistă fără probleme până la 15 ani.

Coroanele dentare

Coroanele dentare din ceramică integrală sau zirconiu cu ceramică sunt indicate când distrucția dinților este mare, dintele este devitalizat, nu se mai pot pune fațete. Până la terminarea coroanelor definitive, pacientul va purta lucrări provizorii.

Bijuteriile dentare

Bijuteriile dentare pot fi aplicate pe câte un dinte frontal cu scop pur estetic. Procedura este simpla, neinvazivă, nedureroasă.

Benficiile procedurilor de estetică dentară

 • Redarea aspectului natural al zâmbetul;
 • Armonizarea trăsăturilor feței;
 • Rezultate vizibile imediat, fără durere;
 • Implicarea pacienților în alegerea nuanței și formei dinților;
 • Garanția calității lucrărilor efectuate.

Estetica dentară este o ramură a stomatologiei ce se ocupă de îmbunătățirea vizuală a zâmbetului. Mai mult decât atât, scopul procedurilor de estetică dentară este acela de a restabili funcția de bază, și totodată, de a reda estetica dorită de pacient. Astfel, clinica stomatologică Eurodent pune accent și pe artă și talent, nu doar pe știință și tehnică.

Te ajutăm să obții un zâmbet de Hollywood și răspundem cu succes oricărei provocări!

Suntem atenți întotdeauna la dorințele și așteptările pacienților nostri, și astfel, reușim să oferim o experiență și un zâmbet cu totul speciale! Credem cu tărie că un zâmbet în conformitate cu idealurile clientului poate fi obținut doar de către un medic cu experiență, pasionat și dedicat activității pe care o desfășoară.

Îți dorești fațete dentare, albire dentară sau ai nevoie de tratamene ortodontice? Solicită acum o programare în cadrul clinicii noastre, fă cunoștință cu cei mai dedicați medici și bucură-te de rezultate uimitoare!

Dacă nu te-ai născut cu zâmbetul perfect, asta nu înseamnă că nu îl poți obține! Bucură-te de o dantură sănătoasă și frumoasa cu ajutorul tratamentelor rapide, minim invazive!

Zâmbetul perfect începe la Eurodent Millenium

transformăm zâmbetele în opere de artă

EURODENT MILLENIUM

Sănătatea danturii

Servicii stomatologice complete pentru o dantură sănătoasă și strălucitoare.

Preturi transparente

Prețurile noastre sunt clar afișate, pentru o experiență transparentă și fără surprize neplăcute.

Tratamente eficiente

Obține un zâmbet strălucitor și plin de încredere cu tratamentele noastre.

Contactează echipa Eurodent Millenium înainte de a alege un tratament de estetică dentară, pentru o evaluare completă a sănătății orale și pentru a determina cel mai potrivit plan de tratament personalizat. Cu tehnologiile și materialele moderne disponibile astăzi, transformarea zâmbetului tău într-unul strălucitor și atrăgător este mai ușoară și mai accesibilă ca niciodată.

FAQ ESTETICĂ DENTARĂ

Estetica dentară se referă la aspectul și frumusețea zâmbetului, inclusiv la alinierea, forma și culoarea dinților. Este importantă pentru a îmbunătăți încrederea și stima de sine a unei persoane și pentru a îmbunătăți funcționalitatea și sănătatea dentară.

Printre cele mai comune proceduri se numără albirea dentară, fațetele dentare, coroanele dentare și ortodonția.

Fațetele dentare sunt o opțiune populară pentru a îmbunătăți aspectul zâmbetului, acoperind imperfecțiunile precum decolorarea, spațiile între dinți sau dinții crăpați. Acestea oferă rezultate rapide și durabile.

Albirea dentară este un proces prin care se îndepărtează petele și decolorările de pe suprafața dinților, obținându-se un zâmbet mai strălucitor. Se poate realiza prin proceduri profesionale la cabinetul stomatologic sau utilizând kituri de albire la domiciliu, sub supravegherea medicului dentist.

Durabilitatea albirii dentare poate varia în funcție de obiceiurile alimentare și de igiena orală a fiecărui pacient. Cu toate acestea, rezultatele pot dura între un an și câțiva ani, cu o îngrijire adecvată.

Opțiunile pentru înlocuirea dinților lipsă includ implanturile dentare, punțile dentare și protezele dentare. Acestea pot restabili funcționalitatea și aspectul natural al zâmbetului.

Majoritatea procedurilor de estetică dentară sunt realizate sub anestezie locală și sunt relativ nedureroase. Efectele secundare minore, precum sensibilitatea temporară, pot apărea după unele tratamente, dar acestea sunt de obicei tranzitorii și ușor de gestionat.

Alegerea unui medic dentist experimentat și înțelegător este esențială pentru obținerea rezultatelor dorite în estetica dentară. Este recomandat să căutați recomandări, să studiați portofoliul medicului și să discutați deschis despre așteptările și opțiunile dvs. de tratament.

CU O EXPERIENȚĂ DE PESTE 20 ANI...

…suntem mândri să punem la dispoziția pacienților noștri cunoștințele și abilitățile acumulate în decursul acestor ani, pentru a oferi servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate.

Programează o consultație

Fii următorul nostru client fericit

Alătură-te comunității noastre de pacienți mulțumiți și descoperă cum putem transforma zâmbetul tău într-o sursă de încredere și fericire.

De ce să alegi medicii specialiști Eurodent?

Alegerea unui medic specialist sau a unei clinici stomatologice nu este deloc o decizie ușoară. Dincolo de aspectul dinților, este foarte importantă și sănătatea dentară.

Punem sănătatea pacientului pe primul loc
Specialiștii Eurodent au grijă să trateze, înainte de toate, funcționalitatea danturii, astfel încât pacientul să se bucure de un zâmbet funcțional, dar și estetic în același timp.

Dispunem de medici specialiști de top
Echipa noastră de specialiști este formată doar din medici de excepție, cu o vastă experiență, care lucrează cu ajutorul celor mai avansate tehnici și tehnologii. Pacienții noștri se bucură de tratamente rapide, de lungă durată, minim invazive, fără durere sau disconfort.

Experiența vastă în cele mai complexe cazuri
Ne mândrim cu rezultate de excepție, chiar și în cele mai complexe cazuri. Obiectivul nostru este să transformăm vizita fiecărui pacient într-o experiență pozitivă, care să aducă zâmbetul pe buze.

Nu mai amâna zâmbetul mult visat. Solicită acum o programare și bucură-te de cele mai frumoase rezultate!

TESTIMONIALE

Recenzii oneste de la clienții noștri

Opiniile clienților noștri sunt o sursă de inspirație și motivare pentru noi să continuăm să oferim servicii excelente și să ne îmbunătățim constant.

Profesionalism, eficiență și calitate ireproșabilă. Mulțumesc mult

Paul Luca

Recenzie Google

Serviciu de calitate și profesionalism Nota 10 .Multumesc dnei Doctor si întregii echipe petru răbdare si mult profesionalism.

Cristian Danaila

Recenzie Google

Să îți poți exprima bucuria zâmbind larg, așa cum simți și cum e firesc, înseamnă mult. Foarte mult! Vă mulțumesc pentru tot!

Andra Cozma

Recenzie Google

Dedicați să îți oferim cele mai bune servicii

Indiferent de problema dentară cu care te confrunți, suntem aici pentru a îți oferi soluțiile potrivite și îngrijirea de care ai nevoie pentru a îți recăpăta zâmbetul și încrederea în sine.

Profesionalism, estetică, încredere.

Fiecare zâmbet are povestea sa unică, iar la Eurodent Millenium ne străduim să transformăm fiecare poveste într-o experiență de neuitat.

Te întrebi de ce ai alege serviciile cabinetului nostru? Am alcătuit mai jos o listă de motive pentru care tu sau micuțul tău ar trebui să vă alăturați familiei Eurodent Millenium:

• Oferim servicii stomatologice de înaltă calitate;
• Am dotat cabinetul cu cele mai performante aparaturi;
• Punem accent pe curățenia și dezinfecția ustensilelor și cabinetelor;
• Medicii și asistentele noastre sunt cadre medicale cu experiență în domeniu și cu pasiune pentru această profesie;
• Ascultăm fiecare pacient cu atenție și nu judecăm, ci ne concentrăm pe găsirea soluțiilor personalizate perfecte;
• Suntem răbdători, astfel dacă anxietatea îți cere să iei o pauză, înțelegem.