TRATAMENT CARII DENTARE

Programează ACUM o consultație.

În clinica noastră vei găsi un ambient calm și relaxant, mereu curățat și sterilizat, împreună cu echipamente de vârf, pentru a-ți asigura confortul.


Învinge cariile și redă-ți zâmbetul luminos.

Cu tratamentul nostru specializat vei putea scăpa rapid de disconfortul și inesteticul cauzat de carii, redându-ți zâmbetul luminos și sănătos pe care îl meriți.

Tratamentul cariilor dentare

Soluții eficiente pentru combaterea cariilor și menținerea unui zâmbet sănătos.

Cariile dentare reprezintă una dintre cele mai comune afecțiuni ale cavității bucale, afectând atât adulții, cât și copiii. Neglijarea cariilor poate duce la complicații serioase, inclusiv pierderea dinților și probleme de sănătate orală și generală. În această secțiune, vom explora tratamentul cariilor dentare, strategiile moderne și opțiunile de îngrijire pentru a restabili sănătatea și frumusețea zâmbetului tău.

Etapele tratamentului cariilor dentare

 1. Evaluarea Inițială: Consultul și examinarea inițială pentru identificarea cariilor și evaluarea stadiului acestora.
 2. Radiografiile Dentare: Utilizarea radiografiilor pentru detectarea cariilor ascunse și evaluarea extinderii afectării.
 3. Anestezia Locală: Administrarea anesteziei pentru a asigura un tratament fără durere.
 4. Îndepărtarea Cariei: Eliminarea țesutului cariat și curățarea suprafeței afectate.
 5. Prepararea Dintelui: Pregătirea dintelui pentru procedurile de umplere sau restaurare.
 6. Umulțirea și Restaurarea: Aplicarea materialelor de umplere sau restaurare pentru a restabili integritatea dintelui.
 7. Finisarea și Polizarea: Ajustarea și finisarea restaurării pentru a asigura un aspect natural și confortabil.

Tratamentul cariilor dentare implică mai multe etape, începând cu evaluarea inițială a stadiului afecțiunii și continuând cu curățarea și îndepărtarea țesutului afectat. Ulterior, se aplică materialele de umplutură sau se realizează restaurările necesare pentru a restabili forma și funcția dintelui. În final, se efectuează finisarea și polizarea pentru a obține rezultate estetice și funcționale optime.

Opțiuni tratament

 • Obturare Dentară: Utilizarea obturațiilor dentare pentru a umple și a sigila cavitatea cariată.
 • Coroane Dentare: Restaurarea structurii și funcționalității dintelui afectat prin aplicarea unei coroane dentare.
 • Tratamentul Endodontic: Îndepărtarea pulpării infectate și sigilarea canalului radicular pentru a salva dinte afectat sever.
 • Tratamentul Preventiv: Măsuri și strategii pentru prevenirea recurenței cariilor și menținerea sănătății dentare pe termen lung.

Beneficiile tratamentului cariilor dentare

 • Restaurarea sănătății și funcționalității dintelui afectat,
 • Reducerea disconfortului și durerii asociate cu cariile dentare,
 • Îmbunătățirea aspectului estetic al zâmbetului,
 • Prevenirea complicațiilor grave și necesitatea extracțiilor dentare.

Tratarea promptă a cariilor dentare aduce numeroase beneficii, printre care prevenirea complicațiilor și a durerii asociate, menținerea sănătății și integrității dentare pe termen lung, precum și conservarea structurilor dentare sănătoase.

Un zâmbet frumos și sănătos.

Cu ajutorul unui tratament adecvat și în timp util, vă puteți bucura de un zâmbet frumos și sănătos pentru mulți ani de acum înainte.

Tratamentul cariilor dentare reprezintă un pas esențial în îngrijirea sănătății orale și menținerea unui zâmbet frumos și sănătos. Cu diagnosticul precoce și tratamentul prompt, putem restabili sănătatea și funcționalitatea dintelui afectat, oferindu-ți confortul și încrederea de care ai nevoie pentru a zâmbi din nou fără griji. 

Implicare în educație și prevenție

Promovăm o abordare holistică a sănătății orale, care include educație și prevenție. Încurajăm pacienții să fie parteneri activi în îngrijirea lor dentară și să înțeleagă importanța prevenirii cariilor și a altor afecțiuni dentare. Prin educație și sfaturi personalizate, ne dorim să te ajutăm să îți menții sănătatea orală pe termen lung și să te bucuri de un zâmbet frumos și sănătos pentru ani de zile.

Experiența noastră

Cu o vastă experiență în tratamentul cariilor dentare, echipa noastră de medici specialiști este dedicată să ofere cele mai eficiente și personalizate soluții pentru fiecare pacient. Folosim cele mai recente tehnologii și materiale de înaltă calitate pentru a asigura rezultatele durabile și estetice pe care le meriți.

Abordare personalizată

Înțelegem că fiecare pacient este unic, iar nevoile lor dentare sunt variate. De aceea, abordăm fiecare caz cu atenție și dedicație, luând în considerare nevoile individuale ale fiecărui pacient și oferind opțiuni de tratament adaptate și personalizate. Scopul nostru este să îți oferim un tratament complet și eficient, care să îți restabilească sănătatea și să îți redobândească zâmbetul luminos și sănătos.

Tratamentul cariilor dentare reprezintă o parte esențială a îngrijirii dentare preventive și de întreținere a sănătății orale. La Eurodent Millenium, ne angajăm să îți oferim cele mai bune soluții pentru tratarea cariilor, folosind tehnici avansate și materiale de calitate superioară.

Nu amâna tratamentul cariilor dentare și programează-ți o consultație la clinica noastră pentru a te bucura de un zâmbet radiant și sănătos în fiecare zi!

Zâmbetul este cel mai frumos accesoriu.

Soluții eficiente pentru combaterea cariilor

EURODENT MILLENIUM

Sănătatea danturii

Servicii stomatologice complete pentru o dantură sănătoasă și strălucitoare.

Preturi transparente

Prețurile noastre sunt clar afișate, pentru o experiență transparentă și fără surprize neplăcute.

Tratamente eficiente

Obține un zâmbet strălucitor și plin de încredere cu tratamentele noastre.

FAQ TRATAMENT CARII DENTARE

O carie dentară este o deteriorare progresivă a smalțului dentar cauzată de acizi produse de bacteriile care se hrănesc cu zahăr și resturi alimentare. Aceste bacterii formează placa dentară, care poate eroda smalțul și poate duce la formarea cariilor.

Simptomele pot include sensibilitate la alimentele și băuturile reci sau calde, durere la masticație, pete întunecate sau vizibile pe dinți și senzația de adâncitură sau gol în dinte.

Diagnosticul se face de obicei printr-un examen fizic și radiografii dentare. Medicul dentist poate observa cariile vizibile și poate folosi radiografiile pentru a detecta cariile ascunse între dinți sau sub placa dentară.

Tratamentul depinde de gravitatea cariei. Opțiunile pot include obturații dentare (plombe), tratament endodontic (canal de rădăcină) pentru carii profunde sau coroane dentare pentru carii extinse.

Tratamentul cu obturații implică îndepărtarea țesutului afectat de carie și umplerea cavitatei rezultate cu un material de obturație, cum ar fi amalgamul sau rășina compozită.

Tratamentul endodontic implică îndepărtarea nervului și a țesutului moale infectat din interiorul dintelui, umplând apoi spațiul gol cu un material de obturație și sigilând dinte.

Complicațiile posibile includ durere post-tratament, infecție sau deteriorarea ulterioară a dintelui. Respectarea igienei orale și a recomandărilor medicului dentist poate minimiza riscul acestor complicații.

Igiena orală regulată, care include periajul și folosirea aței dentare zilnic, reducerea consumului de zahăr și vizitele regulate la medicul dentist pentru curățare și examinare pot ajuta la prevenirea cariilor dentare. Este esențial să se acorde atenție adecvată igienei orale pentru a menține sănătatea dentară și pentru a preveni problemele dentare pe termen lung.

CU O EXPERIENȚĂ DE PESTE 20 ANI...

…suntem mândri să punem la dispoziția pacienților noștri cunoștințele și abilitățile acumulate în decursul acestor ani, pentru a oferi servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate.

Programează o consultație

Fii următorul nostru client fericit

Alătură-te comunității noastre de pacienți mulțumiți și descoperă cum putem transforma zâmbetul tău într-o sursă de încredere și fericire.

De ce să alegi medicii specialiști Eurodent?

Alegerea unui medic specialist sau a unei clinici stomatologice nu este deloc o decizie ușoară. Dincolo de aspectul dinților, este foarte importantă și sănătatea dentară.

Punem sănătatea pacientului pe primul loc
Specialiștii Eurodent au grijă să trateze, înainte de toate, funcționalitatea danturii, astfel încât pacientul să se bucure de un zâmbet funcțional, dar și estetic în același timp.

Dispunem de medici specialiști de top
Echipa noastră de specialiști este formată doar din medici de excepție, cu o vastă experiență, care lucrează cu ajutorul celor mai avansate tehnici și tehnologii. Pacienții noștri se bucură de tratamente rapide, de lungă durată, minim invazive, fără durere sau disconfort.

Experiența vastă în cele mai complexe cazuri
Ne mândrim cu rezultate de excepție, chiar și în cele mai complexe cazuri. Obiectivul nostru este să transformăm vizita fiecărui pacient într-o experiență pozitivă, care să aducă zâmbetul pe buze.

Nu mai amâna zâmbetul mult visat. Solicită acum o programare și bucură-te de cele mai frumoase rezultate!

TESTIMONIALE

Recenzii oneste de la clienții noștri

Opiniile clienților noștri sunt o sursă de inspirație și motivare pentru noi să continuăm să oferim servicii excelente și să ne îmbunătățim constant.

Foarte mulțumită că am găsit un cabinet unde mă pot programa cu un singur apel sau un SMS, cu o locație convenabilă și servicii de calitate la prețuri acceptabile. Recomand cu încredere!

Oliviana Tugui

Recenzie Google

D-na Amelia, nu pot decat sa spun …. 100% minunata ! Revin cu drag ❤️

Rodica Olteanu

Recenzie Google

Profesionalism si dedicare!Multumesc d-nei Dr.Popa pentru serviciile oferite!

Ionela Burciu

Recenzie Google

Dedicați să îți oferim cele mai bune servicii

Indiferent de problema dentară cu care te confrunți, suntem aici pentru a îți oferi soluțiile potrivite și îngrijirea de care ai nevoie pentru a îți recăpăta zâmbetul și încrederea în sine.

Profesionalism, estetică, încredere.

Fiecare zâmbet are povestea sa unică, iar la Eurodent Millenium ne străduim să transformăm fiecare poveste într-o experiență de neuitat.

Te întrebi de ce ai alege serviciile cabinetului nostru? Am alcătuit mai jos o listă de motive pentru care tu sau micuțul tău ar trebui să vă alăturați familiei Eurodent Millenium:

• Oferim servicii stomatologice de înaltă calitate;
• Am dotat cabinetul cu cele mai performante aparaturi;
• Punem accent pe curățenia și dezinfecția ustensilelor și cabinetelor;
• Medicii și asistentele noastre sunt cadre medicale cu experiență în domeniu și cu pasiune pentru această profesie;
• Ascultăm fiecare pacient cu atenție și nu judecăm, ci ne concentrăm pe găsirea soluțiilor personalizate perfecte;
• Suntem răbdători, astfel dacă anxietatea îți cere să iei o pauză, înțelegem.