Fă cunoștință cu echipa Eurodent

Ne mândrim să creăm și să menținem zâmbete frumoase și sănătoase pentru pacienții noștri.

Zâmbetul are efecte benefice pentru sănătatea noastră, ajutând inima și reducând stresul. Alegerea clinicii dentare unde să te simți în siguranță și să ai încredere în medicul dentist este o decizie importantă pentru bunăstarea ta, iar o dantură sănătoasă reprezintă un pas esențial spre o stare generală de bine.

Programează o Consultație Gratuită

De peste 20 de ani clinica stomatologică Eurodent Millenium respectă cele mai ridicate standarde atât în privința calității serviciilor medicale, cât și în domeniul siguranței actului medical.

Împreună cu o echipă de colaboratori, dr. Amelia Popa va acorda tratamente personalizate respectând în primul rând calitatea actului medical. Fără durere este unul din principiile noastre. Dr. Amelia Popa este medic stomatolog specialist, cu competență în implantologie și inhalosedare în Medicina Dentară.


Eurodent Millenium se mândrește cu calitatea serviciilor sale stomatologice

Echipa noastră este dedicată în a îți oferi cel mai bun tratament dentar. Te asigurăm că o vizită la noi va fi o experiență plăcută, după care nu va mai exista teama de dentist.

Medic specialist Stomatologie Generală – Competență Implantologie și Inhalosedare

Medic Stomatologie Generală – Specialist Pedodonție

Medic Stomatologie Generală – Specializare Parodontologie Laser

Medic specialist Chirurgie Buco-Maxilo-Facială

Medic specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială

Colaborăm cu tehnicieni specialiști din laboratoare de tehnică dentară modernă care ne ajută să facem lucrări pe implanturi la preturi mici, lucrări din zirconiu, ceramică, fațete dentare, proteze și multe altele.

Grijă, calitate, performanță

Deoarece pentru noi dezinfectarea și sterilizarea echipamentelor, a instrumentarului, precum și a întregului cabinet este extrem de importantă, echipamentele folosite în cadrul acestui proces sunt de cea mai bună calitate și performanță. Sterilizarea instrumentarului începe cu o etapă inițială de imersie într-o baie cu dezinfectant specific, o baie cu ultrasunete. În faza următoare acesta se spală, se usucă, se împachetează în folii închise etanș cu markeri pentru sterilizare și se introduce în pupinel sau autoclav.

Aparatele sunt verificate periodic, monitorizate prin teste efectuate zilnic și alte teste lunare. Suprafețele sunt decontaminate folosind substanțe bactericide, fungicide, virucide active (active pe virusul HIV, hepatita B si C, herpes) precum și tuberculocide. Toate aceste măsuri de decontaminare conduc cu certitudine la înlăturarea oricăror suspiciuni privind riscurile de îmbolnăvire în cabinet.

Eurodent Millenium se mândreste cu calitatea serviciilor stomatologice, calitatea sterilizării și te asigurăm că o vizita la noi va fi o experiență plăcuta după care nu va mai exista teama de dentist.

Te așteptăm cu drag la cabinetul stomatologic Eurodent Millenium din sector 3, într-un ambient plăcut și familial, în care fiecare pacient se va simți confortabil.

Zâmbetul este ca o carte de vizită pentru tine și este oglinda sănătății tale.

Vino la cabinet pentru un zâmbet frumos și sănătos!

Te așteptăm în clinică!

Tehnologie inovatoare, stomatologi profesioniști

Clinica noastră stomatologică profesională oferă întreaga gamă de servicii stomatologice: tratarea cariilor, afecțiunilor gingiilor, albirea dinților, implantologie, proteze dentare, intervenții chirurgicale, urgențe etc.