Tratamentele noastre

Eurodent Millenium se mândreste cu calitatea tratamentelor stomatologice oferite, calitatea sterilizării și te asigurăm că o vizită la noi va fi o experiență plăcută, după care nu va mai exista teama de dentist. 

Tratamente specializate pentru sănătatea gingiilor și a țesuturilor de suport ale dinților, pentru un zâmbet sănătos și durabil. Oferim soluții personalizate și avansate pentru tratarea afecțiunilor parodontale, ajutându-te să îți recapeți sănătatea gingiilor și să îți păstrezi dinții pe termen lung. Echipa noastră dedicată de specialiști în parodontologie îți stă la dispoziție cu experiență și profesionalism, pentru a îți oferi cea mai bună îngrijire și rezultate excelente.

Implantul dentar este un dispozitiv de tip surub, ce se aplica in osul maxilar pentru a inlocui radacina dintelui pierdut. Dupa perioada de vindecare (intre 4 si 6 luni), se aplica dintele propriu zis (coronita). In cazul in care pacientul doreste un confort estetic pe durata vindecarii, se poate aplica o lucrare provizorie.

Ai nevoie de un implant dar tinzi sa amani vizita la medicul stomatolog? Programeaza-te chiar acum pentru o consultatie!

Tratamentul endodontic este o soluție eficientă și durabilă pentru salvarea dinților afectați de infecții sau leziuni, oferind confort și siguranță în drumul către un zâmbet sănătos și fericit. În lumea stomatologiei, tratamentul endodontic reprezintă o componentă vitală în salvarea dinților afectați de carii profunde sau de leziuni traumatice. 

Ortodontia reprezinta ramura medicinei dentare care se ocupa cu studierea si tratarea anomaliilor dentalo-faciale. Tratamentele sunt accesate mai ales de copii, deoarece oasele maxilare se afla inca in proces de dezvoltare si rezultatele se vad mult mai repede. Totusi, in ultimii ani se inregistreaza un numar tot mai mare de adulti cu probleme ortodontice care si-au invins teama de stomatolog si apeleaza la tratamentele adecvate.

Profilaxia dentara are ca scop prevenirea bolilor dentare si parodontale, dar si a complicatiilor acestora, in cazul afectiunilor deja existente.

In cadrul clinicii Eurodent, alaturi de tratamentul profilactic efectuat, pacientii primesc indicatii pretioase cu privire la pastrarea unei igiene orale adecvate si recomandari legate de necesitatea programarii unor tratament, in cazul in care specialistii constata aparitia unor afectiuni dentare incipiente.

Stomatologia pediatrică reprezintă o ramură esențială a medicinei dentare, concentrată pe îngrijirea și tratamentul dentiției copiilor și adolescenților. Echipa noastră de specialiști în stomatologie pediatrică își dedică expertiza și pasiunea pentru a asigura copiilor o experiență plăcută și confortabilă în cabinetul stomatologic.

Este o specialitate ce tratează metodele de restaurare morfofunctionale si estetice a aparatului dentomaxilar cu ajutorul unor proteze biocompatibile. Protetica dentară este o specialitate în domeniul stomatologiei care se concentrează pe restaurarea și înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați, folosind diferite tehnici și materiale pentru a restabili funcționalitatea, estetica și sănătatea orală a pacienților.

Estetica analizează frumosul in natura si arta. “Frumusețea“ este ceea ce i oferă omului un sentiment de admiratie, de plăcere si are caracter subiectiv, influențând judecată si atitudinea oamenilor. In ciuda subiectivități, estetica are elemente obiective esențiale in analiza estetica a unei persoane. Cosmetica dentara se ocupa cu estetica surâsului, este foarte important sa înțelegem ceea ce il deranjează pe pacient in zâmbetul sau, ce ii nemulțumește, pentru a putea determina clar ceea ce așteaptă de la noi pacientul.

Intervențiile chirurgicale sunt cele mai de temut intervenții pentru pacienți, doar ca atunci când dintii cu infecții devin o sursa da afectare a altor organe (inima, rinichi, articulații) este mult mai bine sa se facă extracția lor imediat decât sa producă si alte afecțiuni.

In cabinetul nostru aceste intervenții nu sunt dureri se practica diferite tipuri de tehnici, cu substanțe diferite, adaptate la bolile pacientului . Se poate administra o premedicatie la pacienții emotivi pentru a reduce frica si anxietatea acestora.

Manevrele sunt executate de către medici cu experiența de peste 15 ani, medici specialiști in chirurgie buco-maxilo-faciala, cu o cazuistica importantă si vasta experiența.

Cariile dentare reprezintă una dintre cele mai comune afecțiuni ale cavității bucale, afectând atât adulții, cât și copiii. Neglijarea cariilor poate duce la complicații serioase, inclusiv pierderea dinților și probleme de sănătate orală și generală. În această secțiune, vom explora tratamentul cariilor dentare, strategiile moderne și opțiunile de îngrijire pentru a restabili sănătatea și frumusețea zâmbetului tău.