PROMOȚII ACTIVE ACUM

Siguranța și calitatea sunt prioritățile noastre când vine vorba de sănătatea ta orală! De aceea, echipa noastră de experți în stomatologie vă oferă cele mai moderne și eficiente tratamente pentru a vă menține dinții sănătoși și zâmbetul strălucitor. Indiferent de nevoile tale dentare, suntem aici pentru tine, gata să te ajutăm să obții rezultatele dorite și să te bucuri din nou de o dantură impecabilă!

Colaborăm cu tehnicieni specialiști din laboratoare de tehnică dentară modernă care ne ajută să facem lucrări pe implanturi la preturi mici, lucrări din zirconiu, ceramică, fațete dentare, proteze și multe altele.

Grijă, calitate, performanță

Deoarece pentru noi dezinfectarea și sterilizarea echipamentelor, a instrumentarului, precum și a întregului cabinet este extrem de importantă, echipamentele folosite în cadrul acestui proces sunt de cea mai bună calitate și performanță. Sterilizarea instrumentarului începe cu o etapă inițială de imersie într-o baie cu dezinfectant specific, o baie cu ultrasunete. În faza următoare acesta se spală, se usucă, se împachetează în folii închise etanș cu markeri pentru sterilizare și se introduce în pupinel sau autoclav.

Aparatele sunt verificate periodic, monitorizate prin teste efectuate zilnic și alte teste lunare. Suprafețele sunt decontaminate folosind substanțe bactericide, fungicide, virucide active (active pe virusul HIV, hepatita B si C, herpes) precum și tuberculocide. Toate aceste măsuri de decontaminare conduc cu certitudine la înlăturarea oricăror suspiciuni privind riscurile de îmbolnăvire în cabinet.

Eurodent Millenium se mândreste cu calitatea serviciilor stomatologice, calitatea sterilizării și te asigurăm că o vizita la noi va fi o experiență plăcuta după care nu va mai exista teama de dentist.

Te așteptăm cu drag la cabinetul stomatologic Eurodent Millenium din sector 3, într-un ambient plăcut și familial, în care fiecare pacient se va simți confortabil.

Zâmbetul este ca o carte de vizită pentru tine și este oglinda sănătății tale.

Vino la cabinet pentru un zâmbet frumos și sănătos!

Te așteptăm în clinică!

Tehnologie inovatoare, stomatologi profesioniști

Clinica noastră stomatologică profesională oferă întreaga gamă de servicii stomatologice: tratarea cariilor, afecțiunilor gingiilor, albirea dinților, implantologie, proteze dentare, intervenții chirurgicale, urgențe etc.