Politica de Retur – Eurodent Millenium

La clinica stomatologică Eurodent, ne dorim ca fiecare pacient să fie mulțumit de serviciile stomatologice pe care le oferim. În cazul în care sunteți nemulțumit de serviciile achiziționate de la noi, vă rugăm să citiți politica noastră de retur pentru a înțelege procedurile și termenii noștri.

Returnarea serviciilor stomatologice:

Deoarece oferim exclusiv servicii de stomatologie și nu vindem produse tangibile, returnarea serviciilor achiziționate nu este posibilă în mod direct. Serviciile stomatologice sunt personalizate și adaptate nevoilor și cerințelor individuale ale fiecărui pacient.

1. Plata în rate:

Suntem bucuroși să vă oferim opțiunea de a plăti serviciile stomatologice în rate. Vă rugăm să luați în considerare următoarele informații referitoare la plata în rate:
– Pentru a beneficia de plata în rate, este necesar să dețineți un card de credit care suportă plata în rate, la una dintre băncile partenere;
– Termenii și condițiile plății în rate vor fi comunicate în mod clar și transparent pe website-ul www.eurodent-stomatologie.ro;
– Asigurați-vă că citiți și înțelegeți termenii și condițiile asociate plății în rate înainte de a finaliza tranzacția online.

2. Consultație și plan de tratament:
– Înainte de a începe orice tratament, vă vom oferi o consultație în care veți discuta cu medicul nostru stomatolog despre nevoile și obiectivele dvs. de tratament.
– Medicul stomatolog vă va prezenta un plan de tratament detaliat, care va include și estimarea costurilor asociate.
– Vă rugăm să efectuați plata facturii emise de către clinica stomatologică Eurodent doar dacă sunteți de acord cu planul de tratament și costurile estimate.

3. Satisfacția pacientului:
– Ne dorim să vă asigurăm că suntem dedicați în a oferi servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate și că ne străduim să obținem satisfacția pacientului.
– Dacă aveți nelămuriri sau întrebări cu privire la serviciile stomatologice oferite sau la procesul de plată în rate, vă rugăm să ne contactați. Echipa noastră va fi bucuroasă să vă ofere asistență și să rezolve orice neclarități.
– Vă mulțumim că ați ales clinica stomatologică Eurodent. Ne străduim să vă oferim o experiență stomatologică excelentă și suntem aici pentru a vă sprijini în fiecare pas al tratamentului.

Pentru întrebări suplimentare sau informații, vă rugăm să ne contactați.