COROANE DENTARE CERAMICE

METALO-CERAMICE

Ofertă limitată!

800 Lei

700 Lei

ZIRCONIU

Ofertă limitată!

1200 Lei

900 Lei

Zile
Ore
Minute
Secunde

Nu lăsa problemele dentare să îți afecteze sănătatea generală!

Coroanele dentare ceramice sunt alegerea ideală pentru restaurarea dinților deteriorați, afectați sau inestetici.
Dacă ești în căutarea unei soluții eficiente pentru problemele tale dentare, coroanele dentare ceramice oferă o soluție estetică și durabilă, cu o culoare asemănătoare cu cea a dintelui natural și îți vor reda zâmbetul sănătos și strălucitor pe care îl meriți.  Coroanele dentare sunt o soluție foarte bună pentru a acoperi și proteja dinții afectați de carii, fracturați. Punțile reprezintă o structură cu mai multe coroane dentare unite, care acoperă dinții cariați și sunt o soluție excelentă pentru a restaura estetic și funcțional dinții lipsă. Acestea sunt susținute de dinții vecini, oferind un zâmbet complet și o funcționalitate foarte bună.

  Avantaje:

  Coroanele dentare metalo-ceramice:
  – Rezistență crescută la presiuni masticatorii,
  – Bine tolerate de gingie,
  – Accesibile la preț,
  – Sunt soluția optimă pentru cei care își doresc funcționalitate și zâmbet frumos, cu un buget limitat.

  Coroanele ceramice/ coroane zirconiu:
  În cazul în care un dinte a fost spart sau are o carie mare, refacerea cu o plombă nu este indicată. Dacă un dinte cu distrucție mare nu este acoperit de o coroană dentară, riscul de a se rupe mai tare și a-l compromite definitiv este foarte mare.

  Nu amâna!

  Cu o gamă variată de coroane dentare ceramice și din zirconiu, suntem partenerul tău de încredere în drumul către un zâmbet sănătos și strălucitor.

  Zile
  Ore
  Minute
  Secunde

  Coroanele ceramice

  Coroanele dentare ceramice reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută o soluție eficientă pentru restaurarea dinților deteriorați, afectați sau inestetici. Cu o estetică impecabilă și o durabilitate de excepție, aceste coroane restabilesc aspectul natural al dinților și conferă încredere în fiecare zâmbet.

  Coroanele din zirconiu sunt o altă opțiune excelentă pentru cei care caută rezistență și durabilitate pe termen lung. Realizate dintr-un material extrem de dur și biocompatibil, aceste coroane oferă o soluție sigură și confortabilă pentru pacienții noștri.

  Indiferent de alegerea ta, echipa noastră de experți în stomatologie este aici să te ghideze și să te asiste în fiecare etapă a procesului de restaurare dentară.

  Profită acum de oferta noastră specială și începe călătoria către un zâmbet sănătos și strălucitor!

  • Estetică impecabilă: Coroanele ceramice și din zirconiu sunt realizate cu mare atenție la detalii, pentru a se integra perfect în aspectul natural al dinților. Astfel, vei obține un zâmbet frumos și natural.
  • Durabilitate: Ambele tipuri de coroane dentare sunt extrem de rezistente și durabile, asigurându-ți o restaurare dentară de lungă durată. Vei beneficia de un zâmbet sănătos și strălucitor pentru mulți ani înainte.
  • Biocompatibilitate: Coroanele din ceramică și zirconiu sunt compatibile cu țesuturile din cavitatea orală, minimizând riscul de reacții alergice sau respingere. Acestea sunt sigure și confortabile pentru utilizare pe termen lung.
  • Confort:Datorită adaptabilității lor excelente la forma și funcția dinților, coroanele dentare ceramice și din zirconiu oferă un nivel ridicat de confort în utilizare. Vei putea să zâmbești, să mănânci și să vorbești fără nicio restricție.
  • Restaurare personalizată:Fiecare coroană dentară este fabricată în funcție de nevoile și caracteristicile individuale ale fiecărui pacient. Astfel, vei obține o soluție personalizată și adaptată perfect anatomiei tale dentare.

  Alege coroanele dentare ceramice sau din zirconiu și bucură-te de toate aceste avantaje pentru un zâmbet sănătos și strălucitor!

  Beneficiile coroanelor dentare ceramice

  ESTETICE

  Sunt fabricate din materiale care se aseamănă cu aspectul natural al dinților, oferind un aspect natural și estetic

  DURABILE

  Rezistente la fisuri și abraziune, astfel încât, cu o îngrijire corespunzătoare, pot fi utilizate cu succes pentru mult timp

  BIOCOMPATIBILE

  Sunt fabricate din materiale biocompatibile care nu provoacă alergii sau alte reacții adverse.

  Programează-te azi și asigură-ți o bună sănătate orală​

  Recomandări de la pacienți noștri

  Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt! Iată ce spun pacienții care au trecut pe la clinica noastră:

  Bună sunt Ana am 36 ani. Acum 1 an eram disperată si cu gura praf. Aveam multe cari iar dinți din fața erau strâmbi. O colegă mia recomandat-o pe doamna doctor Popa. Eu nu mai fusesem de ani de zile la stomatolog deoarece îmi era foarte frică. De la prima întalnire frica s-a risipit datorită calmului si experienței doamnei doctor. Mam înțeles foarte bine, s-a cuplat pe programul pe care eu îl aveam si în foarte scurt timp a rezolvat toate problemele pe care le aveam si am căpătat niste dinți noi frumoși si cu care mănânc foarte bine. Văzând că nu îmi mai este frică a căpătat curaj si baiețelul meu de 9 ani . Acum pot să zâmbi din nou. Mulțumesc, Doamna doctor Popa.

  Iordache Daniela

  Recenzie Google

  Să îți poți exprima bucuria zâmbind larg, așa cum simți și cum e firesc, înseamnă mult. Foarte mult! Vă mulțumesc pentru tot!

  Alexandru Constantin

  Recenzie Google

  Amabilitate și seriozitate, profesionalism și experiență îndelungată. Într-adevăr, așa cum se precizează, fără durere. Este genul de cabinet stomatologic la care revii cu placere

  Rodica Olteanu

  Recenzie Google

  Întrebări frecvente

  Coroanele dentare ceramice sunt realizate din materiale ceramice de înaltă calitate, fiind cunoscute pentru estetica lor impecabilă și culoarea similară cu cea a dinților naturali. În schimb, coroanele din zirconiu sunt fabricate dintr-un material extrem de dur și rezistent, oferind o durabilitate sporită și potrivindu-se mai bine în cazul dinților posteriori.

  Atât coroanele dentare ceramice, cât și cele din zirconiu sunt extrem de durabile și rezistente. Cu toate acestea, durabilitatea poate varia în funcție de stilul de viață al pacientului și de îngrijirea dentară adecvată. În general, ambele tipuri de coroane pot oferi o restaurare dentară de lungă durată.

  Coroanele dentare ceramice și cele din zirconiu sunt potrivite pentru mulți pacienți, însă decizia finală depinde de evaluarea personalizată a stomatologului. Factori precum starea generală a sănătății dentare, poziția dinților și preferințele estetice ale pacientului vor influența alegerea potrivită.

  Procesul începe cu pregătirea dinților afectați, urmată de luarea unei amprente precise a arcadelor dentare. Apoi, coroanele dentare sunt fabricate în laboratorul stomatologic, în conformitate cu specificațiile individuale ale fiecărui pacient. În final, coroanele sunt cimentate pe dinți și ajustate pentru a se potrivi perfect în cavitatea orală.

  CU O EXPERIENȚĂ DE PESTE 20 ANI...

  …suntem mândri să punem la dispoziția pacienților noștri cunoștințele și abilitățile acumulate în decursul acestor ani, pentru a oferi servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate.

  Programează o vizită acum!

  Dacă sunteți interesat de serviciile noastre stomatologice, contactați-ne astăzi pentru o programare. Suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune servicii dentare și un zâmbet sănătos și strălucitor.
  Sunați-ne sau completați formularul de contact pentru a face o programare astăzi!   Zile
   Ore
   Minute
   Secunde