Chirurgie dentară

Programează ACUM o consultație.

În clinica noastră vei găsi un ambient calm și relaxant, mereu curățat și sterilizat, împreună cu echipamente de vârf, pentru a-ți asigura confortul.


Chirurgie Dentară: Sănătate și Zâmbete Reînnoite

De la extracții dentare simple până la proceduri complexe de implantologie, suntem aici pentru a te ajuta să îți recâștigi sănătatea orală și să îți redobândești încrederea în zâmbetul tău. Cu tehnici avansate și o abordare personalizată, îți garantăm că vei primi cea mai bună îngrijire și că vei pleca din cabinetul nostru cu un zâmbet sănătos și strălucitor.

Intervenții chirurgicale

Corectăm zâmbetele pentru un viitor strălucitor.

Intervențiile chirurgicale sunt cele mai de temut intervenții pentru pacienți, doar că atunci când dinții cu infecții devin o sursă de afectare a altor organe (inimă, rinichi, articulații), este mult mai bine să se facă extracția lor imediat decât să producă și alte afecțiuni.

În cabinetul nostru aceste intervenții nu sunt dureroase, se practică diferite tipuri de tehnici, cu substanțe diferite, adaptate la bolile pacientului. Se poate administra o premedicație la pacienții emotivi, pentru a reduce frica și anxietatea acestora.

Manevrele sunt executate de către medici cu experiență de peste 15 ani, medici specialiști în chirurgie buco-maxilo-facială, cu o cazuistică importantă și vastă experiență.

Chirurgia dentară este o ramură specializată a stomatologiei, care se ocupă cu diagnosticarea, tratamentul și prevenirea afecțiunilor la nivelul dinților, gingiilor, maxilarului, mandibulei și alte structuri asociate cu cavitatea orală. Aceasta include o gamă largă de proceduri și tratamente, de la extracții dentare simple până la intervenții complexe de reconstrucție a maxilarelor.

De multe ori am întâlnit molari de minte cu erupție înclinată, care împing în dinții din față, înghesuind incisivii și variind măselele din fața lor. Sunt cazuri la care este necesară extracția măselei de minte și a celei dinaintea ei. Molarii de minte variază foarte repede, deoarece erup în poziții vicioase și se igienizează greu.

Extracțiile se mai pot realiza în cazul anomaliilor dento-maxilare (înghesuire dentară, mușcătură adâncă, protruzia dinților, asimetrii). Medicul ortodont cu care colaborăm apreciază lipsa de spațiu și trimite pacientul la cabinet cu indicații precise pentru extracția dinților, pentru care nu mai este loc (molari de minte, premolari).

Rezecțiile apicale constau în îndepărtarea vârfului rădăcinii unui dinte cu infecție mare în vârful rădăcinii. Această infecție apare în cazul unor tratamente endodontice incorecte, procese periapicale netratate (granuloame).

În cabinet se realizează și intervenții chirurgicale parodontale (chiuretaje, aditivi de os, gingivoalveoloplastii), frenoplastie, extirparea unor formațiuni tumorale mici.

Intervenții chirurgicale efectuate în clinica noastră

Extracția dentară este cea mai comună procedură chirurgicală dentară și implică îndepărtarea unui dinte afectat, deteriorat sau impactat. 

Extracția molarului de minte este procedura chirurgicală de îndepărtare a unuia sau mai multor molari de minte. Chiar dacă în aparență este o operație ușoară, care nu implică riscuri mari și nici complicații pe termen lung, totuși necesită o atenție specială, succesul depinzând în mare măsură de tehnica aleasă de medicul chirurg.

Chirurgia parodontală tratează afecțiunile parodontale cum ar fi:

 • eliminarea pungilor și abceselor,
 • îndepărtarea chisturilor parodontale,
 • chiuretaj subgingival în câmp închis și deschis,
 • grefele de țesut gingival.

Chirurgia endodontică a evoluat, în decursul anilor, către microchirurgia endodontică. Un exemplu de intervenție este rezecția apicală, o procedură micro-chirurgicală prin care se îndepărtează apexul (vârful rădăcinii), împreună cu infecția asociată și sigilarea acestuia, pentru a preveni recurența infecției.

Implantologia Dentară implică inserarea de implanturi dentare în osul maxilarului sau mandibulei, pentru a înlocui dinții lipsă, oferind o bază stabilă pentru restaurările protetice.

Chirurgia Estetică Dentară include proceduri precum gingivoplastia (modelarea gingiilor) sau reconstrucția gingivală, pentru a îmbunătăți estetica zâmbetului.

Implantologia

Implantologia este, de asemenea, o ramură importantă a chirurgiei buco-maxilo-facială. Uneori este nevoie de reconstituiri osoase cu materiale de adiție recoltate de la pacient. Chirurgia buco-maxilo-facială nu trebuie considerată ca un risc de transmitere a bolilor, ci ca o posibilitate de eliminare și de prevenire a lor.

Implantologia reprezintă un pilon esențial al chirurgiei buco-maxilo-faciale, adesea implicând reconstituiri osoase cu materiale de adiție prelevate de la pacient. Această abordare nu doar previne riscul de transmitere a bolilor, ci și contribuie la eliminarea acestora.

Echipa noastră experimentată în chirurgie buco-maxilo-facială te asigură că fiecare procedură este efectuată cu atenție și profesionalism, pentru rezultate excelente și un confort optim al pacientului.

Oferim servicii de chirurgie dentară în București – Tehnologie modernă și rezultate garantate

Chirurgia orală

Chirurgia dentară este ramura stomatologică ce presupune un ansamblu de tratamente, efectuate în scopul reparării sau realizării unor corecții la nivelul dinților, gingiilor sau oaselor maxilare printr-o intervenție chirurgicală.

Deși intervențiile de chirurgie dentară sunt printre cele mai de temut tratamente stomatologice, în cadrul clinicii Eurodent creăm confortul optim fiecărui pacient și asigurăm o experiență lipsită de durere!

Cea mai frecventă intervenție chirurgicală orală este reprezentată de extracția dentară și se realizează în următoarele cazuri:

 • Dinți distruși, irecuperabili;
 • Dinți temporari, care trebuie înlocuiți;
 • Dinți mobili, afectați de boala parodontală;
 • Dinți cu infecții radiculare mari;
 • Dinți cu fracturi ale rădăcinii;
 • Dinți cu indicație ortodontică, de extracție.

Beneficiile pacienților care aleg clinica stomatologică Eurodent

 • Utilizăm tehnologii de ultima generație pentru rezultate de excepție;
 • Asigurăm confortul optim pacientului, pe toată durata intervenției;
 • Suntem focusați pe minimalizarea riscurilor și a complicațiilor postoperatorii;
 • Asigurăm rezultate estetice uimitoare;
 • Salvăm dinții cu valoare protetică;
 • Oferim rezultate stabile în timp.
Zâmbete reconstruite, vieți transformate.

La Clinica Eurodent, transformăm zâmbetele în povestiri de succes, oferind tratamente personalizate și rezultate remarcabile pentru fiecare pacient.

Intervenții chirurgicale efectuate în cadrul clinicii Eurodent

 • Intervenții chirurgicale dento – alveolare ( extracții dentare, extracții molari de minte și canini, rezecții apicale, premolarizări și amputații).
 • Intervenții chirurgicale pentru inserarea implanturilor dentare ( intervenții de tip sinus-lift, reconstituiri osoase, inserarea implanturilor dentare).
 • Intervenții chirurgicale gingivale (gingivoalveoplastii, electrocauterizări, augumentarea volumului părților moi, gingivectomie)

În clinica noastră se folosesc procedee chirurgicale ce completează într-un mod unitar, celelalte metode de tratament aplicate afecțiunilor dentare. Una dintre cele mai frecvente intervenții este extracția dinților (molarul de minte și caninii). Sunt deja binecunoscute dificultățile extracției molarilor de minte, astfel că, realizăm întotdeauna o evaluare atentă a radiografiei, iar intervenția este planificată și personalizată în funcție de caz.

Punem siguranța și confortul pacientului pe primul loc

La clinica Eurodent, fiecare pacient este evaluat cu multă grijă și responsabilitate pentru aplicarea unui tratament eficient, personalizat în funcție de nevoi. Datorită aparaturii de ultima generație, intervențiile chirurgicale sunt realizate în condiții de siguranță și confort pentru pacient.

Experiența vastă, profesionalismul și implicarea medicilor specializați în chirurgie dentară, garantează reușita oricărei intervenții!

Expertiză în Chirurgia Dentară pentru Zâmbete pline de Încredere

Stomatologie chirurgicală

EURODENT MILLENIUM

Sănătatea danturii

Servicii stomatologice complete pentru o dantură sănătoasă și strălucitoare.

Preturi transparente

Prețurile noastre sunt clar afișate, pentru o experiență transparentă și fără surprize neplăcute.

Tratamente eficiente

Obține un zâmbet strălucitor și plin de încredere cu tratamentele noastre.

FAQ CHIRURGIE DENTARĂ

Chirurgia dentară este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu intervențiile chirurgicale asupra dinților, gingiilor și maxilarelor.

Procedurile comune includ extracții dentare, inserarea implanturilor dentare, tratarea infecțiilor gingivale și a bolilor parodontale, precum și corecția defectelor structurale ale maxilarelor.

În timpul unei extracții dentare, dentistul va adormi zona cu anestezie locală și va folosi instrumente speciale pentru a extrage dinteul afectat din osul sau din gingia pacientului.

Un implant dentar este o rădăcină artificială din titan sau ceramică, utilizată pentru a înlocui un dinte lipsă. Candidații potriviți pentru această procedură sunt cei care au o bună sănătate orală și generală și care au suficient os în maxilar pentru a susține implantul.

Implanturile dentare oferă o soluție permanentă și stabilă pentru înlocuirea dinților lipsă, ajutând la menținerea sănătății osoase și la restaurarea funcției de mestecare și aspectului estetic.

Timpul de recuperare depinde de tipul și complexitatea procedurii. În general, recuperarea poate dura câteva zile până la câteva săptămâni, iar dentistul va oferi instrucțiuni specifice pentru îngrijirea post-operatorie.

Utilizarea anesteziei locale în timpul intervențiilor chirurgicale dentare ajută la minimizarea sau eliminarea completă a durerii și disconfortului. De asemenea, respectarea instrucțiunilor post-operatorii și administrarea corectă a medicamentelor prescrise pot ajuta la gestionarea durerii și a inflamației.

Riscurile pot include infecții, sângerare excesivă, leziuni ale nervilor sau țesuturilor adiacente, precum și reacții adverse la anestezie. Cu toate acestea, riscurile sunt reduse semnificativ atunci când procedurile sunt efectuate de către un dentist experimentat și într-un mediu steril și sigur.

CU O EXPERIENȚĂ DE PESTE 20 ANI...

…suntem mândri să punem la dispoziția pacienților noștri cunoștințele și abilitățile acumulate în decursul acestor ani, pentru a oferi servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate.

Programează o consultație

Fii următorul nostru client fericit

Alătură-te comunității noastre de pacienți mulțumiți și descoperă cum putem transforma zâmbetul tău într-o sursă de încredere și fericire.

TESTIMONIALE

Recenzii oneste de la clienții noștri

Opiniile clienților noștri sunt o sursă de inspirație și motivare pentru noi să continuăm să oferim servicii excelente și să ne îmbunătățim constant.

Recomand cu încredere!

Ancuța Mihaela

Recenzie Google

Amabilitate și seriozitate, profesionalism și experiență îndelungată. Într-adevăr, așa cum se precizează, fără durere. Este genul de cabinet stomatologic la care revii cu placere

Vineticu Doru

Recenzie Google

Eficienta si profesionalism.

Raduta Mihai

Recenzie Google

Dedicați să îți oferim cele mai bune servicii

Indiferent de problema dentară cu care te confrunți, suntem aici pentru a îți oferi soluțiile potrivite și îngrijirea de care ai nevoie pentru a îți recăpăta zâmbetul și încrederea în sine.

Îngrijire, Siguranță, Încredere.

În cadrul pregătirii pentru chirurgia dentară, punem accentul pe îngrijirea detaliată a fiecărui pacient, asigurându-ne că se simte în siguranță și încrezător în fiecare etapă a tratamentului.

Te întrebi de ce ai alege serviciile cabinetului nostru? Am alcătuit mai jos o listă de motive pentru care tu sau micuțul tău ar trebui să vă alăturați familiei Eurodent Millenium:

• Oferim servicii stomatologice de înaltă calitate;
• Am dotat cabinetul cu cele mai performante aparaturi;
• Punem accent pe curățenia și dezinfecția ustensilelor și cabinetelor;
• Medicii și asistentele noastre sunt cadre medicale cu experiență în domeniu și cu pasiune pentru această profesie;
• Ascultăm fiecare pacient cu atenție și nu judecăm, ci ne concentrăm pe găsirea soluțiilor personalizate perfecte;
• Suntem răbdători, astfel dacă anxietatea îți cere să iei o pauză, înțelegem.