fbpx

Servicii de pedodonție pentru copii

4 sigilări măseluțe definitive + periaj + fluorizare

Ofertă limitată!

500 Lei

Zile
Ore
Minute
Secunde

Vrei ca micuțul tău să aibă mereu un zâmbet sănătos și strălucitor?

Noi suntem aici să te ajutăm! Cu oferta noastră specială, copilul tău poate beneficia de 4 sigilări măsele definitive, periaj și fluorizare cu arome delicioase de cireșe, bubble gum sau căpșuni, totul la un preț special de doar 500 de lei!
 
De ce să alegi această ofertă? Pentru că sigilarea măselelor este esențială pentru a preveni cariile dentare și alte probleme dentare, iar periajul și fluorizarea îi asigură micuțului tău o igienă orală adecvată și îl învață obiceiuri sănătoase pentru viitor.
 
Iar aromele noastre delicioase vor face ca vizita la dentist să fie mai plăcută și mai distractivă pentru copilul tău. La Cabinetul nostru de stomatologie, ne dorim să oferim cele mai bune servicii și să creăm o experiență confortabilă și plăcută pentru micuții noștri pacienți.
 
Iar tu poți avea încredere că zâmbetul micuțului tău va fi mereu sănătos și frumos, fără să îți golești buzunarul.
 
Fă o programare și lasă-ne să ne îngrijim de zâmbetul micuțului tău!



    Există o serie de semne care indică posibilitatea deteriorării danturii prin demineralizare:

    • Apariția petelor albe pe dinți – în stadiile avansate petele au o culoare mai închisă,
    • Sensibilitatea dinților afectați – durere la alimentele și băuturile foarte reci sau foarte calde,
    • Modificarea texturii zonelor afectate – petele au textură aderentă sau chiar poroasă
    • Gingia umflată.

    Nu amâna etapa de prevenție!

    Periajul profesional este foarte important să se facă odată la 3 luni pentru copii sub vârsta de 5 ani pentru a îndepărta placa bacteriană de pe suprafețele din zone greu accesibile ale dinților.

    Fluorizarea dentară este nedureroasă (se face întotdeauna după periajul profesional) este o importantă bariera împotriva cariilor dentare și aduce numeroase beneficii:

    • diminuează hipersensibilitatea dentară
    • se comportă ca un strat protector împotriva acizilor
    • întărește structura dintelui;

    Este important pentru copii cu vârste cuprinse între 6 luni şi 16 ani (intervalul de timp în care apar dinţii primari şi permanenţi) să facă tratament de fluorizare în cabinet de 2 – 4 ori pe an precum și folosirea pastelor de dinţi ce conţin fluor.

    Sigilarea dentară este recomandată mai ales pacienților cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani și constă în aplicarea unei rășini protectoare pe suprafața ocluzală (superioară) la nivelul dinților posteriori (molari, premolari). Scopul principal al sigilării este acela de a forma o barieră care să prevină retenția alimentară la nivelul șanțurilor și fosetelor, zonele în care apar cu preponderență carile dentare.

    Zile
    Ore
    Minute
    Secunde

    Soluții moderne și eficiente pentru prevenirea cariei dentare!

    Tehnicile si concepțiile pentru rezolvarea afecțiunilor dentare ale copilașilor sunt diferite de cele folosite la adulți.

    Gura sănătoasa înseamnă sănătatea întregului organism. Este foarte importantă dentiția temporară, deși de multe ori părinții nu dau importanță cariilor acestor dinți. Dinții de lapte sănătoși îi ajută pe copii să mestece corect, să vorbească corect, oferă un aspect fizic plăcut și ghidează erupția dinților permanenți.

    Este foarte importantă prevenirea tuturor tipurilor de afecțiuni dentare la copiii. Prima vizită în cabinet ar trebui să se facă înainte de orice durere, într-o atmosferă relaxată, prietenoasă, astfel vor capătă încredere și se vor convinge că medicul stomatolog le este un prieten care vrea doar să-i ajute. Scopul primelor vizite la dentist este acomodarea cu cabinetul stomatologic, evaluarea riscului la carii, instruirea spre un periaj corect! (la copiii mai mari se folosesc tablete revelatoare de placă bacteriană).

    Pentru copiii mici vizita la cabinet este ca o joacă în urma căreia vor primi diplomă, baloane speciale, ștampile. Vor fi familiarizați cu „albinuța” , „bondarelul”, „praful magic”, „suc de adormit dintele” etc. Multe povești despre desene animate și jocuri pe calculator vor face ca micii pacienți să fie mai relaxați.

    Pentru a preveni afecțiunile dentare se recomandă o igienă dentară foarte bună, alimentație echilibrată și control stomatologic la 6 luni. În cabinet avem o gamă variată de sigilați colorați, cu eliberare de fluor, termocromatici, pentru a-i încânta pe micii pacienți.

    Recomandări de la pacienți noștri

    Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt! Iată ce spun pacienții care au trecut pe la clinica noastră:

    Bună sunt Ana am 36 ani. Acum 1 an eram disperată si cu gura praf. Aveam multe cari iar dinți din fața erau strâmbi. O colegă mia recomandat-o pe doamna doctor Popa. Eu nu mai fusesem de ani de zile la stomatolog deoarece îmi era foarte frică. De la prima întalnire frica s-a risipit datorită calmului si experienței doamnei doctor. Mam înțeles foarte bine, s-a cuplat pe programul pe care eu îl aveam si în foarte scurt timp a rezolvat toate problemele pe care le aveam si am căpătat niste dinți noi frumoși si cu care mănânc foarte bine. Văzând că nu îmi mai este frică a căpătat curaj si baiețelul meu de 9 ani . Acum pot să zâmbi din nou. Mulțumesc, Doamna doctor Popa.

    Iordache Daniela

    Recenzie Google

    Să îți poți exprima bucuria zâmbind larg, așa cum simți și cum e firesc, înseamnă mult. Foarte mult! Vă mulțumesc pentru tot!

    Alexandru Constantin

    Recenzie Google

    Amabilitate și seriozitate, profesionalism și experiență îndelungată. Într-adevăr, așa cum se precizează, fără durere. Este genul de cabinet stomatologic la care revii cu placere

    Rodica Olteanu

    Recenzie Google

    Programează-te azi și asigură-ți o bună sănătate orală​

    FAQ PEDODONȚIE

    Se recomandă prima vizită la dentist încă de la vârsta de 1 an sau imediat ce apar primii dinți de lapte.

    Printre problemele dentare comune la copii se numără cariile dentare, afectările gingivale și anomalii de dezvoltare a dinților.

    Prevenirea cariei dentare la copii implică igiena orală corespunzătoare, limitarea consumului de zahăr, fluorizarea regulată și vizitele regulate la dentist.

    Utilizarea pastei de dinți cu fluor ar trebui să înceapă încă de la erupția primilor dinți de lapte, sub supravegherea părinților.

    Sigilarea dentară este aplicarea unei substanțe protectoare pe suprafețele de mestecare ale dinților pentru a preveni formarea cariilor. Este foarte utilă pentru copii, oferind o barieră protectoare împotriva acțiunii bacteriilor și a acizilor.

    Utilizarea aței dentare ar trebui să înceapă atunci când spațiul dintre dinți permite inserarea acesteia, de obicei în jurul vârstei de 2-3 ani.

    Semnele că un copil ar putea avea nevoie de aparat dentar includ dinți suprapuși, spații mari între dinți sau dificultăți în mușcarea și mestecarea alimentelor.

    Părinții pot ajuta copiii să fie confortabili la dentist prin familiarizarea lor cu mediul stomatologic, prin povestirea pozitivă a experiențelor la dentist și prin încurajarea deschiderii și cooperării în timpul vizitelor.

    CU O EXPERIENȚĂ DE PESTE 20 ANI...

    …suntem mândri să punem la dispoziția pacienților noștri cunoștințele și abilitățile acumulate în decursul acestor ani, pentru a oferi servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate.

    Programează o vizită acum!

    Dacă sunteți interesat de serviciile noastre stomatologice, contactați-ne astăzi pentru o programare. Suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune servicii dentare și un zâmbet sănătos și strălucitor.
    Sunați-ne sau completați formularul de contact pentru a face o programare astăzi!



      Zile
      Ore
      Minute
      Secunde