Zâmbetul ne ajută să avem o sănătate mai bună prin efectele benefice asupra noastra, ajutând inima si reducând stresul.

De aceea alegerea clinicii dentare unde să vă simțiți in sigurantă, confortabil și să aveți incredere in medicul dentist este o decizie importantă legată de sănătatea dumneavoastra, iar o dantură sănătoasa reprezintă primul pas spre un corp sănătos.

Clinica stomatologică Eurodent Millenium este activă din anul 2001 si acordă îngrijiri dentare respectând cele mai ridicate standarde in privința calitatății serviciilor medicale cât și in  domeniul siguranței actului medical.

Împreună cu o echipa de colaboratori, dr. Amelia Popa va acorda tratamente personalizate respectând in primul rând calitatea actului medical. Fără durere este unul din principiile noastre. Dr. Amelia Popa este medic stomatolog specialist, cu competență în implantologie și inhalosedare în Medicina Dentară.

Colaborăm cu tehnicieni specialiști din laboratoare de tehnică dentară modernă care ne ajută să facem lucrări pe implanturi la preturi mici, lucrări din zirconiu, ceramică, fațete dentare, proteze și multe altele

In cabinetul Eurodent consultațiile sunt gratuite.

Decontaminarea suprafețelor, a instrumentarului cât si a întregului cabinet ocupă un loc important in funcționarea cabinetului. Sala de sterilizare este dotată cu instalație cu aer cald (pupinel) cât si cu aer umed (autoclav). Sterilizarea instrumentarului începe cu o etapa inițială de imersie intr o baie cu dezinfectant specific, baie cu ultrasunete. În faza urmatoare acesta se spală, se usucă, se impacheteaza in folii închise etanș cu markeri pentru sterilizare și se introduc in pupinel sau autoclav. Aparatele sunt verificate periodic, monitorizate prin teste efectuate zilnic și alte teste lunare. Suprafețele sunt decontaminate folosind substanțe bactericide, fungicide, virucide active (active pe virusul HIV, hepatita B si C, herpes) precum si tuberculocide. Toate aceste măsuri de decontaminare conduc cu certitudine la înlăturarea oricăror suspiciuni privind riscurile de îmbolnăvire în cabinet.

Eurodent se mândreste cu calitatea serviciilor stomatologice, calitatea sterilizării și vă asigurăm că o vizita la noi va fi o experiență plăcuta după care nu va mai exista teama de dentist.

Vă așteptăm cu drag la cabinetul stomatologic Eurodent Millenium din sector 3, intr un ambient plăcut si familial in care fiecare pacient se va simți confortabil.

Zâmbetul este ca o carte de vizita pentru tine si este oglinda sănătății tale. Dantura poate dezvălui o mulțime de lucruri despre starea ta de sănătate!

Vino la cabinet pentru un zâmbet frumos si sănătos!