Zâmbetul ne ajută să avem o sănătate mai bună prin efectele benefice asupra noastra, ajutând inima si reducând stresul.

Alegerea clinicii dentare unde să vă simțiți in siguranță și să aveți încredere în medicul dentist este o decizie importantă pentru sănătatea dumneavoastra, iar o dantură sănătoasa reprezintă un pas esențial spre un corp sănătos.

De oeste 20 de ani clinica stomatologică Eurodent Millenium respectă cele mai ridicate standarde în privința calitatății serviciilor medicale cât și in  domeniul siguranței actului medical.

Împreună cu o echipa de colaboratori, dr. Amelia Popa va acorda tratamente personalizate respectând în primul rând calitatea actului medical. Fără durere este unul din principiile noastre. Dr. Amelia Popa este medic stomatolog specialist, cu competență în implantologie și inhalosedare în Medicina Dentară.

Colaborăm cu tehnicieni specialiști din laboratoare de tehnică dentară modernă care ne ajută să facem lucrări pe implanturi la preturi mici, lucrări din zirconiu, ceramică, fațete dentare, proteze și multe altele

In cabinetul Eurodent consultațiile sunt gratuite.

Deoarece pentru noi dezinfectarea și sterilizarea echipamentelor, a instrumentarului cât și a întregului cabinet este extrem de importantă, echipamentele folosite în cadrul acestui proces sunt de cea mai buna calitate si performanță. Sterilizarea instrumentarului începe cu o etapa inițială de imersie intr o baie cu dezinfectant specific, baie cu ultrasunete. În faza urmatoare acesta se spală, se usucă, se impacheteaza in folii închise etanș cu markeri pentru sterilizare și se introduc in pupinel sau autoclav. Aparatele sunt verificate periodic, monitorizate prin teste efectuate zilnic și alte teste lunare. Suprafețele sunt decontaminate folosind substanțe bactericide, fungicide, virucide active (active pe virusul HIV, hepatita B si C, herpes) precum si tuberculocide. Toate aceste măsuri de decontaminare conduc cu certitudine la înlăturarea oricăror suspiciuni privind riscurile de îmbolnăvire în cabinet.

Eurodent Millenium se mândreste cu calitatea serviciilor stomatologice, calitatea sterilizării și vă asigurăm că o vizita la noi va fi o experiență plăcuta după care nu va mai exista teama de dentist.

Vă așteptăm cu drag la cabinetul stomatologic Eurodent Millenium din sector 3, intr un ambient plăcut si familial in care fiecare pacient se va simți confortabil.

Zâmbetul este ca o carte de vizita pentru tine si este oglinda sănătății tale. 

Vino la cabinet pentru un zâmbet frumos si sănătos!